Category: News

Forbes a realizat clasamentul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood. Pe primul loc se clasează Dwayne Johnson, cu 89,4 milioane de dolari câștigați în ultimele 12 luni.

Poziția a doua în topul Forbes este ocupată de Chris Hemsworth – cu 76,4 milioane de dolari -, unul dintre starurile universului cu supereroi Marvel. Mare parte din câștigurile lui Hemsworth au fost generate de rolul Thor din „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame”, filmul cu cele mai mari încasări din istorie – 2,795 de miliarde de dolari.

Robert Downey Jr (Iron Man), Bradley Cooper (Rocket), Chris Evans (Captain America) și Paul Rudd (Ant-Man) sunt ceilalți actori din distribuția francizei „Avengers” care au fost incluși în topul Forbes pe 2019.

Totuși, mare parte din câștigurile lui Cooper – 57 de milioane de dolari, cu care ocupă poziția a șasea – vin din filmul „A Star is Born”, pe care l-a produs, regizat și în care a jucat.

Topul 10 al celor mai bine plătiți actori la Hollywood în 2019 este format din Dwayne Johnson (89,4 milioane de dolari), Chris Hemsworth (76,4 milioane de dolari), Robert Downey Jr. (66 de milioane de dolari), Akshay Kumar (65 de milioane de dolari), Jackie Chan (58 de milioane de dolari), Bradley Cooper (57 de milioane de dolari), Adam Sandler (57 de milioane de dolari), Chris Evans (43,5 milioane de dolari), Paul Rudd (41 de milioane de dolari), Will Smith (35 de milioane de dolari).

 

sursa: www.digifm.ro

sursa foto: www.businessinsider.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *