Category: News

Ce zici daca in locul cunoscutelor Grecia, Spania, Italia incerci altceva? La fel de spectaculoase, insa mai putin marketate, azi iti propunem 15 destinatii mai putin cunoscute de vacanta, pe care sa le vezi macar o data in viata.

Stii deja Italia, Spania, Thailanda foarte bine? Micile insule din Mediterana nu mai au secrete pentru tine si visezi sa descoperi alte regiuni ale lumii? Iti doresti sa te imersezi in alte culturi, sa incerci alte bucatarii sau sa explorezi alte obiceiuri si traditii ale locului? Numai bine! Iti propunem nici mai mult, nici mai putin de 15 destinatii de vacanta deosebite, mai putin populare.

15 destinatii putin cunoscute de vacanta de vazut macar o data in viata

Desi sunt destinatii turistice neexplorate de foarte multi oameni, sunt la fel de interesante si impresionante. Noteaza-ti pentru urmatorul concediu aceste destinatii deosebite de vizitat pe indelete, macar o data in viata. Daca ai pasaportul pregatit, doar parcurge ghidul nostru!

Insula Ascension

Pierdut undeva in mijlocul Oceanului Atlantic, intre Brazilia si Angola, Insula Ascension este locul ideal pentru cei ce adora peisajele salbatice, de vis. Cu padure tropicala, de origine vulcanica, cu plaje cu nisip alb si canioane, iata un loc incredibil unde sa calatoresti cat de curand.

 

Continuarea pe www.andreearaicu.ro

sursa foto: www.andreearaicu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *