Category: News

Desi locuiesti la bloc, intr-un apartament micut sau detii un spatiu redus, asta nu trebuie sa te impiedice sa visezi la propriul tau semienu si beneficiile care vin la pachet cu acesta.

Pefoc.ro, pe langa o gama completa de seminee clasice care functioneaza pe lemne, carbuni sau peleti, focare sau diverse modele de soba tip semineu, iti ofera si o paleta diversificata de seminee decorative, cunoscute si sub denumirea populara de seminee false. Acestea din urma, au posibilitatea sa imite experienta unui semineu veritabil la costuri mult mai mici, fara nevoia utilizarii unui cos de fum. Asadar, daca iti doresti un semineu ieftin, dar in acelasi timp calitativ, amplasat pe colt sau construit in rigips, iti propunem cele mai bune solutii: biosemineu, semineu electric sau semineu pe gaz.

In acest articol ne vom concentra insa, pe caracteristicile si avantajele achizitionarii unui biosemineu de calitate superioara.

In primul rand, acestea folosesc biocombustibil (bioetanolul – o substanta non-toxica, care nu afecteaza sanatatea omului si a mediului inconjurator) si sunt mai avantajoase decat semineele electrice sau pe gaz, deoarece nu depind de sursa o sursa externa. Calitatea superioara a manoperei, siguranta, designul contemporan si usurinta utilizarii reprezinta doar cateva avantaje de care se bucura aceste tipuri de semineu. Usor de montat sau intretinut, sunt disponibile intr-o varietate generoasa de forme si dimensiuni, dintre care amintim biosemineele de perete, bioseminee mobile sau incorporabile (de tip portal).

1. Bio-semineele sunt prietene cu mediul inconjurator

Semineul cu biocarburant emite caldura, aburi si cantitati neglijabile de dioxid de carbon (similare cu cele ale aerului pe care il expiram). Bio-combustibilul contine numai produse de origine naturala si se bucura de aprobare europeana NIH.

2. Sedinte de aromoterapie in confortul propriei locuinte

Un semineu cu biocombustibil imbunatateste umiditatea aerului in interior si este potrivit pentru aromoterapie, care prezinta o multime de avantaje pemntru sanatate: imbunatateste concentrarea, reimprospateaza aerul ca o alternativa naturala la odorizantele chimice si are beneficii terapeutice.

3. Incalzeste-te natural!

100% din caldura produsa in procesul de ardere al biocombustibilului este emisa in interiorul incaperii in care este amplasat semineul, astfel incat acesta poate fi utilizat si ca sursa suplimentara de caldura.

4. Design atractiv

Semineele cu bio-combustibil va permit sa va bucurati de frumusetea flacarii naturale in orice spatiu, de la apartamente pana la case, gradini, terase, hoteluri si restaurante. Datorita caracterului lor decorativ predominant, biosemineele prezinta design-uri atractive si vin intr-o multitudine de forme si dimensiuni.

5. Bucura-te fara griji, de calitate si siguranta garantata!

Certificate TUV, biosemineele din gama profesionistilor de la pefoc.ro, sunt fabricate din materiale de inalta calitate si respecta standardele CE. Semineele cu biocarburant sunt fabricate din otel de 1,5 mm si li se aplica un strat cu pulbere de cea mai buna calitate. Rezervorul de combustibil este fabricat din otel inoxidabil gros, care impiedica deformarile cauzate de expiunerea la temperaturi inalte.

In plus, prietenii nostri de la pefoc.ro ti-au pregatit si o gama diversa de accesorii si elemente decorative, care vin sa completeze designul incaperii si cadrul in care va fi amplasat semineul. Si pentru a spori farmecul, acestuia i se poate adauga un modul cu sunet, pentru ca senzatia de lemne care trosnesc pe foc sa fie pe deplin autentica si din punct de vedere auditiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *