Category: News

Îmbinarea perfectă și unică între tehnologie, LEGO și cultură generală

Într-o lume atât de tehnologizată, este din ce în ce mai important ca cei mici să fie pregatiți pentru viitor. Cursurile precum “Robotica” sunt o activitate foarte apreciată și în România, iar la nivel mondial această ramură este deja implementată inclusiv în sistemul de învățământ al școlilor de stat.

La Happy Kids Academy cei mici pot urma cursul de robotică și în Craiova, noutate absolută prin metoda de predare: îmbinarea metodelor “STEM Education” și Hands-on Education”, ceea ce însemnă că pe lângă partea practică sunt transmise către copii informații de natură științifică din viața reală prin joacă, discuții antrenante referitoare la subiect sau diverse experimente. Pe scurt:

STEM Education – concept educațional, ce se bazează pe ideea de educare a elevilor în patru domenii: știință, tehnologie, inginerie și matematică, folosind o abordare multi-disciplinară și aplicată. În loc de a preda aceste discipline separat și distinct, STEM le integrează într-o metoda de învățare coerenta bazată pe aplicații din lumea reală.

Hands-on Education – metodă educațională ce presupune învățarea prin diverse activități practice, fiind totodata procesul prin care cunoașterea/învățarea este creată din experiența directă, si are la bază recomandarea straveche a lui Aristotel : ” Lucrurile pe care trebuie să le învățăm înainte de a le face, noi le învățăm făcându-le„.

Așadar, fetițe și băieței deopotrivă, sunt încântați să lucreze cu piese speciale LEGO, cu motorașe, senzori, tablete și softuri interactive, special create pentru programarea roboților pe care îi vor construi în cadrul lecțiilor, care sunt strucurate în trei etape:

  1. Ne documentăm cu interes prin filmulețe de prezentare, imagini sugestive și provocatoare sau discuții antrenante despre tematica lecției;

  2. Construim Robotul cu piese speciale Lego, cu motorașe și senzori, apoi îl programăm pe tableta printr-un software intuitiv ce folosește pictograme și o interfață de programare drag-and-drop;

  3. Prezentarea proiectului: copilul va explica și va vorbi cu entuziasm, în fața colegilor, despre rolul propriului robot pe care l-a construit și cum va ajuta acesta lumea în cercetare, medicină, explorare sau în multe alte domenii.

Industria, companiile, societatea au nevoie de specialişti! Înscrie copilul la cursul de Robotica si Happy Kids Academy îi va da startul într-o posibilă carieră de succes.

Happy Kids Academy pune la dispozitie urmatoarele servicii in Craiova : after school, cursuri si ateliere pentru copii, kids club si petreceri pentru copii.

Pentru înscrieri și informații:

Adresa : Str. Macului nr. 1A, etaj 1, Craiova

Telefon : 0751.182.416

Website : www.happykids-academy.ro

Facebook : www.facebook.com/happy.kids.academy.craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *