Category: News

„Să ucizi o pasăre cântătoare/ To Kill a Mockingbird” a devenit spectacolul american cu cel mai mare succes de casă din toate timpurile şi una dintre producţiile cu cele mai mari încasări pe Broadway, New York, adunând până în prezent 1,7 miliarde de dolari, arată Variety.

„Să ucizi o pasăre cântătoare/ To Kill a Mockingbird” a ajuns unul dintre spectacolele cu cele mai mari încasări din toate timpurile pentru Broadway.

Adaptarea pentru scenă a romanului semnat de Harper Lee îi aparţine lui Aaron Sorkin şi a încheiat o a doua săptămână de reprezentaţii zilnice cu un record pentru spectacolele de gen americane.

Cele 1,7 miliarde de dolari adunate imediat după ce Jeff Daniels a acceptat să apară în spectacol timp de un an – un caz excepţional pentru o celebritate de film şi TV – au propulsat montarea înaintea unor show-uri ca „All the Way”, cu Bryan Cranston, despre fostul preşedinte american Lyndon Johnson, care a avut încasări de 1,6 miliarde de dolari în iunie 2014.

Daniels joacă pe scenă rolul lui Atticus Finch, personajul pe care, în 1962, în adaptarea cinematografică a volumului lui Harper Lee îl interpreta Gregory Peck.

Noul record stabilit de „Să ucizi o pasăre cântătoare/ To Kill a Mockingbird” a fost realizat în ultima săptămână a anului 2018.

Montarea a avut premiera pe 1 noiembrie 2018 şi de atunci se joacă cu casa închisă.

sursa: mediafax.ro

(Foto: untappedcities.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *