Category: News

Starul de reality-show Kim Kardashian şi soţul ei, rapperul Kanye West, aşteaptă al patrulea copil, un băieţel care va fi născut de o mamă surogat, în luna mai, informează eonline.com.

Informaţia a fost făcută publică de o sursă apropiată familiei, care a declarat pentru eonline.com că femeia va naşte în luna mai şi că se simte bine.

„Kim şi-a dorit mereu să aibă patru copii şi faptul că are doi băieţi şi două fete este perfect”, a mai spus sursa.

Informaţia nu a fost confirmată oficial de cuplul Kardashian-West.

Aceasta este a doua oară când cei doi apelează la o mamă surogat. În ianuarie anul trecut, starul de reality-show Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au devenit părinţii unei fetiţe născute de o mamă surogat, copilul primind numele de Chicago.

Kardashian, în vârstă de 38 de ani, şi West, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în mai 2014 şi mai au doi copii biologici, fiica North, în vârstă de 5 ani, şi fiul Saint, în vârstă de 3 ani.

Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kardashian a fost diagnosticată cu placenta accreta – o complicaţie medicală care poate provoca hemoragii severe – în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia, potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com.

Tmz.com a mai scris că West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina cu fetiţa. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinţi, vopsitul părului şi consumul de peşte crud pe perioada sarcinii.

sursa: mediafax.ro

(Foto: sickchirpse.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *