Category: News

Un bărbat din New Jersey, care mânca stridii într-un restaurant din Manhattan , New York, a găsit în una dintre acestea o perlă care valorează câteva mii de dolari, transmit publicaţiile CBS News şi Inquisitr.

Rick Antosh s-a întâlnit cu un prieten la Oyster Bar mai devreme în această lună. Bărbatul a comandat o porţie de stridii, iar în una dintre acestea a găsit obiectul preţios.

Iniţial, Antosh nu a ştiut exact ce este obiectul respectiv. A bănuit că este vorba despre o bucată de ustensilă de bucătărie care s-a desprins şi a ajuns în mâncare. A chemat un reprezentant al restaurantului, iar un chef a confirmat că este vorba despre o perlă.

Chef-ul respectiv a spus că aceste întâmplări sunt extrem de rare. În cei 28 de ani de când lucrează la restaurant, au fost găsite doar de două ori perle în stridii. Potrivit unor specialişti cu care au vorbit jurnaliştii de la CBS News, şansa ca o perlă să se formeze într-o stridie este de 1 la 10.000.

Perla lui Antosh valorează câteva mii de dolari, dar bărbatul nu doreşte să o vândă, deoarece consideră că este aducătoare de noroc.

sursa: mediafax.ro

(Foto: chilipepper.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *