Category: News

Dacă ești pasionat de robotică atunci ar trebui să te entuziasmezi la vestea că la București o să aibă loc cel mai mare eveniment de robotică din Europa: Forumul European al Roboticii.

În perioada 20-22 martie 2019 în România va veni Talos, robotul umanoid biped de 1 milion de dolari realizat de start-up-ul european PAL Robotics.

Talos va fi prezentat în cadrul Forumului European al Roboticii, cel mai mare eveniment de robotică din Europa, locul de întâlnire anual al industriei de robotică, ce va reuni peste 1 000 de cercetători, ingineri, manageri şi un număr din ce în ce mai mare de antreprenori şi oameni de afaceri de pe continent.

Pe lângă Talos, dacă vei merge la acest eveniment atunci vei putea vedea în funcțiune brațe robotice colaborative, vei observa la lucru mâna inteligentă și vei putea afla ultimele noutăți din cercetare în domeniul roboticii.

Biletele Super Early Birds s-au pus deja în vânzare pentru 330 de euro, iar termenul până la care pot fi achizționate la aproape jumătate de preț este 11 ianuarie. Prețul întreg este de 680 de euro. Deci ai parte de o reducere consistentă dacă ești hotărât și vrei neapărat să vezi tot ce este nou în lumea robotici.

Forumul European al Roboticii este organizat de euRobotics sub umbrela SPARC. euRobotics este o organizație non-profit cu sediul în Bruxelles ce are drept obiectiv dezvoltarea roboticii în beneficiul economiei și societății europene.

SPARC este cel mai mare program de cercetare și inovare din lume în domeniul roboticii civile, cu o finanțare de 700 milioane de Euro de la Comisia Europeană în perioada 2014 – 2020 triplată de industria europeană, ajungând astfel la o investiție totală de 2.8 miliarde de Euro.

sursa: playtech.ro

(Foto: playtech.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *