Category: News

Roboții sexuali printați 3D ar putea fi viitorul acestui domeniu, iar o companie a făcut deja câțiva pași în această direcție.

Cei de la DS Robotics, o companie derivată din DSDolls, a prezentat recent un cap robotic printat 3D, la VR Expo, din NanChang, China. Astfel, producătorul a dovedit că realizarea unor astfel de elemente umanoide cu inteligență artificială e pe cale să devină mult mai ieftină.

Până acum, metoda tradițională de producție a componentelor pentru păpuși sexuale din silicon era folosirea de mulaje. O imprimantă 3D înseamnă că ”linia de asamblare” va funcționa mult mai rapid, astfel că vor scădea costurile asociate producției.

Anumite componente robotice sunt printate 3D, pentru a fi identice de la un robot la altul. Totuși, clienții nu pot alege un chip propriu pe care compania să îl folosească. Doar cele ale modelelor angajate de companie pot fi folosite, pentru că așa nu există riscul apariției unor replici de femei reale, care nu și-au dat acordul ca imaginea lor să fie folosită astfel.

Scheletul robotic este modelat tot după un corp real, ca să mimeze în mod fidel mișcările umane. Totuși, corpul robotului nu este folosit momentan pentru sexbot, ci pentru un alt robot dezvoltat de companie. Acesta joacă rolul de hostess în magazine și restaurante.

Momentan, compania oferă un cap cu inteligență artificială care poate veni alături de o păpușă sexuală din silicon. asta nu înseamnă că DS Robotics nu are de gând să creeze un robot sexual – vom afla o dată de lansare a acestuia undeva în 2019. Totuși, un lucru e cert, viitorul pare destul de interesant în ceea ce privește sexul, mai ales cel cu roboți.

sursa: playtech.ro

(Foto: playtech.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *