Category: News

Actorul american Kevin Hart a decis să renunţe la rolul de gazdă a celei de-a 91-a ediţii a galei Oscar, după ce i s-au reproşat nişte comentarii negative pe care le-a făcut la adresa comunităţii LGBTQ, în urmă cu zece ani, potrivit Reuters.

„Am luat decizia de a renunţa să fiu gazda galei Oscar, pentru că nu vreau ca atenţia să fie distrasă de la o noapte care ar trebui să celebreze atât de mulţi artişti talentaţi. Îmi cer scuze sincer comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer, n.r.) pentru comentariile mele lipsite de sensibilitate din trecut”, a scris actorul pe contul său de pe reţeaua de micro-blogging Twitter.

După ce, marţi, Academia de film americană a anunţat că Hart va fi gazda galei din 2019, au reapărut pe Twitter mai multe comentarii pe care acesta le-a făcut în show-urile sale de stand up comedy în urmă cu zece ani.

Hevin Hart, în vârstă de 39 de ani, care a apărut cel mai recent în filmul din 2017 „Jumanji: Welcome to the Jungle”, ar fi fost unul dintre doar câţiva artişti de culoare care au jucat rolul de gazdă a galei Oscar, în istoria de nouă decenii a evenimentului, alăturându-se lui Chris Rock, Whoopi Goldberg şi Sammy Davis Jr.

Gazda show-urilor din 2018 şi 2017 a fost vedeta TV Jimmy Kimmel.

În ultimii ani, Academia de film a fost criticată pentru lipsa de diversitate în ceea ce priveşte membrii, dar şi filmele şi starurile nominalizate la Oscar.

Audienţa evenimentului a fost în scădere în ultimii ani, motiv pentru care Academia de film a decis anul acesta să scurteze durata lui cu 30 de minute, la trei ore, şi să înmâneze multe premii pentru categorii tehnice, precum sunetul şi montajul, în pauzele de publicitate.

Anul acesta, gala a înregistrat cea mai slabă audienţă TV din istorie, 26,5 milioane de telespectatori.

Nominalizările la premiile Oscar 2019 vor fi anunţate pe 22 ianuarie.

Cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Los Angeles.

sursa: mediafax.ro

(Foto: glamour.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *