Category: News

Samsung a dezvăluit recent telefonul pliabil, iar acum avem și ceva detalii despre planurile pe care le are producătorul cu acest dispozitiv.

Telefonul pliabil a fost așteptat timp de câțiva ani, iar Samsung l-a dezvăluit la cea mai recentă conferință pentru dezvoltatori. Sud-coreenii n-au fost primii pe piață, ci au urmat după o companie chineză, care a venit cu propria variantă de pliere a ecranului. Totuși, Samsung are de gând să introducă telefonul în producția de serie.

Dacă nu te-a impresionat designul telefonului, asta e pentru că Samsung a decis să nu mizeze și pe acest aspect, ci doar pe prezentarea ecranului. Telefonul care ar putea fi Galaxy F ar trebui să ajungă pe piață în 2019, cu un design mai accesibil.

DJ Koh, președintele diviziei de mobile, a discutat recent cu jurnaliștii sud-coreeni, iar planurile sunt să fie produse cel puțin un milion de telefoane. Președintele a confirmat că produsul va fi lansat în prima jumătate a anului și va ajunge pe piețe precum cea din Coreea de Sud, sau din SUA, inițial.

DJ Koh a adăugat și că dacă reacția pieței este una pozitivă, compania este gata să producă și mai multe smartphone-uri.

Președintele diviziei de mobile s-a întâlnit cu Sundar Pichai, CEO-ul Google. Cei doi au discutat despre experiența de utilizare a telefonului pliabil. Acesta susține că nu crede că telefonul pliabil va învinge telefonul clasic, pe termen lung. Mai mult, a declarat că Samsung explorează și alte soluții, cum ar fi ecranul rulabil și cel care poate fi întins.

Informațiile din piață arată că prețul telefonului pliabil ar trebui să fie de aproximativ 1.500 de dolari la lansare.

sursa: playtech.ro

(Foto: cumseface.eu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *