Category: News

Prinţul Charles va înceta să mai vorbească despre anumite subiecte pe care le cunoaşte foarte bine atunci când va deveni rege deoarece ”nu este atât de ridicol”, a afirmat moştenitorul tronului Marii Britanii în cadrul unui documentar care va fi transmis de BBC cu ocazia aniversării sale.

Acesta a derulat de-a lungul timpului mai multe campanii pe diferite domenii, precum mediul înconjurător, dar a declarat pentru BBC că nu va mai proceda astfel în calitate de monarh.

În cadrul unui interviu care va fi inclus în documentar, prinţul Charles a afirmat că ideea potrivit căreia va continua cu astfel de intervenţii este ”o absurditate”.

Apoi a adăugat că va trebui să acţioneze în ”parametrii constituţionali”.

În cadrul documentarului, prinţul a fost întrebat despre campaniile în care s-a implicat, pe care unele persoane le-au descris precum ”amestec”.

Realizatorul documentarului John Bridcut, care a urmărit activitatea monarhului timp de 12 luni, a explicat că prinţul ”a exagerat puţin” folosind cuvântul ”amestec” preferând în schimb să se gândească la intervenţiile acestuia drept ”motivatoare”.

Moştenitorul tronului britanic a spus: ”Dacă este vorba despre amestecul în arhitectura oraşelor de acum 40 de ani, atunci dacă asta înseamnă amestec sunt mândru de acest lucru.

Charles a afirmat că rolul Prinţului de Wales este complet diferit de cel de rege.

sursa: mediafax.ro

(Foto: jurnalul.antena3.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *