Category: News

Un puşti de 11 ani, aflat în căutarea adrenalinei, a purtat poliţia din Cleveland într-o urmărire pe şosele nu o dată, ci de două ori.

La ultima ispravă a lovit o maşină staţionată şi a fost rănit. În plus, fiindcă e „recidivist”, riscă să ajungă la închisoare.

Un SUV care se deplasa cu viteză şi haotic a atras atenţia poliţiştilor cu puţin înainte de 11 seara.

Cursa nebună s-a încheiat cu un accident. Puştiul de 11 ani a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un vehicul parcat, în care nu se afla nimeni. A fost rănit uşor şi o ambulanţă l-a transportat la spital. Când au fost anunţaţi, părinţii lui au crezut că au un deja-vu.

Puştiul fusese reţinut şi în octombrie anul trecut pentru că, la fel ca acum, a furat maşina mamei lui, după ce ea a adormit. I-a purtat şi atunci pe poliţişti într-o urmărire încheiată după ce maşina condusă de băiat a rămas fără cauciucuri.

Băiatul le-a spus părinţilor că a vrut să se distreze. A fost reţinut de poliţişti şi eliberat, fără a se ajunge la proces.

Acum însă nu va mai scăpa aşa uşor. O să ajungă în faţa unui judecător care va decide dacă îl trimite sau nu într-un centru de reeducare.

sursa: stirileprotv.ro

(Foto: debraila.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *