Category: News

O femeie măritată din Columbia şi amantul ei au fost prinşi în momentul în care au comandat un Uber, iar şoferul era chiar bărbatul femeii, informează Newsweek.

Yeimy şi amantul ei, Jesús Barrios, aveau o relaţie secretă de mai bine de un an, conform ziarului columbian El Espectador. Cei doi au fost prinşi când au comandat un Uber, iar soţul lui femeii era şoferul.

Yeimy şi Jesús s-au întâlnit în oraşul Santa Marta şi au decis să se ducă la un motel pentru mai multă intimitate. Din păcate pentru cuplu, femeia nu ştia că soţul ei împrumutase maşina unui prieten pentru a face curse Uber pe timpul nopţii. Aplicaţia i-a anunţat că numele şoferului este Leonardo, dar nu a fost un motiv de îngrijorare pentru ei până în momentul în care Yeimy şi şoferul s-au recunoscut.

Există mai multe variante pentru ce s-a întâmplat după. Unii spun că cei trei au ieşit din maşină şi că bărbaţii s-au luat la bătaie, iar Yeimy a încercat să intervină între ei. Alţii spun că femeia şi amantul ei au fugit din maşină pentru a scăpa de furia soţului.

Mulţi avocaţi au avertizat soţii ce înşeală că Uber-ul păstrează documente ce arată unde au călătorit. „Faptul că aplicaţia Uber păstrează locaţia şi ora poate fi destul de greu pentru ca cineva care înşeală să explice călătoriile lor. Partenerii care nu sunt fideli ar trebui să ştie că tehnologia avansează şi că se expun mai mult riscului de a se afla de aventură” a declarat Lyn Ayrton, avocată în Marea Britanie, pentru The Daily Mail.

sursa: mediafax.ro

(Foto: playtech.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *