Category: News

Ducesa Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate personalităţi ale anului 2018, realizat de prestigioasa revistă People.

În vârstă de 37 de ani, fosta actriţă americană ocupă prima poziţie în celebrul top anual, în care se mai regăsesc vedetele hollywoodiene Cate Blanchett şi Sandra Bullock, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, soţia cineastului George Clooney, şi starul de reality show Kim Kardashian.

„Nu am avut niciodată în top membri ai familiilor regale sau personalităţi din afara Hollywood-ului. Dar, când vorbeşti despre stil şi 2018, nu poţi începe conversaţia fără să o menţionezi pe Meghan Markle”, a declarat directorul departamentului Stil şi frumuseţe al revistei People, Andrea Lavinthal, pentru Reuters.

„Stilul ei a fost cel care s-a aflat cu adevărat în lumina reflectoarelor anul acesta, deci am simţit că trebuie nu numai să o includem în top, ci şi să o punem pe primul loc”, a mai spus Lavinthal.

Ducesa Meghan a fost lăudată pentru faptul că îmbină ţinute pe care şi le poate permite oricine cu cele de designer, deşi de mai multe ori a încălcat protocolul regal britanic, alegând să nu poarte ciorapi, să îşi dezgolească umerii şi să abordeze coafuri lejer ciufulite.

Reprezentanţii People au caracterizat stilul ei drept „şic natural, fără efort”. Ducesa pare „elegantă, fără să arate perfect”, a mai spus Lavinthal.

Editorii People au mai lăudat-o pe actriţa australiană Cate Blanchett pentru că alege ţinute de designer îndrăzneţe, dar impecabile. Amal Clooney a fost remarcată pentru „un stil îndrăzneţ şi strălucitor unic”, în timp ce despre Sandra Bullock editorii au spus că „nu a arătat niciodată mai uluitor”.

Anul trecut, titlul de cel mai bine îmbrăcată vedetă i-a revenit actriţei australiene Nicole Kidman.

Topul celor mai bine îmbrăcate personalităţi din 2018 va fi publicat în ediţia de vineri a revistei People.

sursa: mediafax.ro

(Foto: vougueaustralia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *