Category: News

A trecut un an de când Taylor Swift l-a dat în judecată pe DJ-ul David Muller pentru agresiune sexuală. Între timp, cântăreaței i s-a făcut dreptate, iar la cel mai recent concert al său, Taylor Swift a ținut un discurs emoționant despre procesul de agresiune sexuală de acum un an.

Aniversarea verdictului victorios în procesul intentat de artistă a avut loc marți, 14 august, zi în care artista a concertat în Tampa în cadrul turneului său numit Reputation. Taylor Swift a ținut un discurs emoționant despre procesul de agresiune sexuală pe care l-a câștigat anul trecut împotriva DJ-ului David Muller.

„Acum un an, nu cântam pe un stadion în Tampa, eram într-o sală de judecată în Denver, Colorado. Aceasta este ziua în care jurații au fost de partea mea și au spus că mă cred pe mine”, a început Taylor Swift discursul pe scena din Tampa.

„Cred că mă gândesc la toți oamenii care nu au fost crezuți și oamenii cărora le este frică să vorbească pentru că cred că nu vor fi crezuți”, a contiuat artista. „Am vrut doar să spun că îmi pare rău pentru oricine nu a fost crezut vreodată, pentru că nu știu ce turnură ar fi luat viața mea dacă cineva nu m-ar fi crezut când am spus că mi s-a întâmplat ceva”, a spus ea.

„Așa că am vrut doar să spun că mai avem mult de înaintat, și vă sunt foarte recunoscătoare pentru că ați fost aici pentru mine într-o perioadă oribilă din viața mea”, a continuat cântăreața, în aplauzele publicului. „Am vrut să vă mulțumesc pentru că într-un fel… Adică, știu că atunci când mă întâlnesc cu voi înainte și după show-uri, îmi spuneți despre perioadele grele prin care ați trecut în viața voastră și apreciez cu adevărat faptul că mă încredințați cu aceste informații”, a mărturisit Taylor.

„Și știți că voi m-ați văzut trecând prin atâtea suișuri și coborâșuri în viața mea doar datorită faptului că viața mea este publică, și am vrut doar să spun că sunt atât de fericită să vă văd și să vă am și să vă știu prin intermediul suișurilor și coborâșurilor din viața mea”, a mai spus cântăreața.

„Scuze că nu am mai vorbit despre asta, este pentru că nu sunt deloc într-o stare stabilă acum”, a încheiat Taylor, înainte să reînceapă să concerteze în fața fanilor săi.

sursa: glamour.ro

foto: twitter.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *