Category: News

Directorul executiv al lanţului de restaurante Hooters a reacţionat la un incident care s-a petrecut în Wichita Falls, în weekend, conform Texomashomepage.com.

Elina Blackstock, din Tokyo, s-a mutat în SUA acum doi ani şi s-a angajat la un restaurant Hooters când acesta s-a deschis. Deşi era entuziasmată de deschidere, Blackstone a observat că oamenii pe care îi servea râdeau de ea şi o luau peste picior.

Apoi, când a luat nota de la o masă la care a servit, bonul avea o jignire rasială scrisă pe el, ceva ce pe femeie a şocat-o: „Găseşte-ţi un nou job, nemernică bolnavă de icter”.

„Am fost atât de tristă”, a declarat Blackstock. „Am rămas fără cuvinte pentru că aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat până acum”, a adăugat ea.

Femeia şi-a dat demisia după ce s-a plâns managerilor. Blackstock spune că aceştia i-au oferit sprijinul lor.

Claudia Levitas, directorul juridic al Hooters a transmis următoarea declaraţie: „Am fost cu adevărat supăraţi când am aflat că acest client cu limbaj nerespectuos şi ofensiv a jignit-o pe Elina. Este trist că încă există astfel de comportament. Imediat cum managerii noştri au aflat de incident, au sprijinit-o pe Elina şi i-au spus că le va interzice intrarea în restaurant dacă se vor întoarce. Directorul executiv de la Hooters, de asemenea, a sunat-o pe Elina pentru a-şi exprima sprijinul şi pentru a o asigura că nu tolerăm astfel de comportament”.

sursa: mediafax.ro

(Foto: mediafax.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *