Category: News

În urmă cu două zeci de ani, femeile de la Hollywood deveneau „șterse” până la 50 de ani, spune Nicole Kidman. Actrița se simte „norocoasă” acum că poate îmbătrâni la fel ca bărbații, iar lumea filmului se schimbă treptat, devenind un loc mai bun pentru femei.

Nicole Kidman a vorbit despre înaintarea în vârstă, despre îmbătrânire și despre modul în care vârsta ei este privită la Hollywood. Actrița se bucură de faptul că poate îmbătrâni grațios și că nu trebuie să pună capăt carierei sale din cauza vârstei pe care o are.

Întrebată despre felul în care s-a schimbat conversația de beauty în ultimii ani, Nicole s-a declarat mulțumită de faptul că acum femeile își împărtășesc secretele. „Cred că împărtășim mult mai mult. Nu este un secret, de genul „Am ieșit din casă și așa arăt eu (pusă la punct)”, ca în anii ’50 sau ’60. Acum este mai mult ca „Ce folosești? Care e ultima lansare? O, doamne, spune-mi!”, iar toată lumea împărtășește, ceea ce este cu adevărat de ajutor pentru femei. Cred că schimbă felul în care ne vedem una pe alta. Suntem norocoasă acum că putem îmbătrâni – și putem îmbătrâni foarte bine – și putem fi foarte deschise în legătură cu asta”, a declarat actrița, într-un interviu acordat GLAMOUR US.

„Sunt într-o poziție în care ador să ca limitele să fie neclare, pentru că pot juca un rol mai tânăr, pot juca un rol mai în vârstă, pot juca un rol de vârsta mea. Bărbații întotdeauna au putut face asta, și suntem într-o poziție acum pentru femei unde încercăm să construim acest drum. Este încă greu să îi convingem (pe producători și agenții de casting) să (ne lase) să facem asta, dar este mult mai ușor. Cred că alte femei se gândesc „Nu, vreau să văd femei cu care pot reezona, cu care am crescut, nu doar să fie uitate. Vreau să le văd realizând lucruri și încă fiind în putere”, a mai explicat Nicole Kidman.

„Eu una, lucrez de la 14 ani, așa că am această relație nebunească, intimă, cu fanii, în sensul în care mi-au văzut viața, m-au văzut căzând și m-au văzut ridicându-mă la loc – m-au văzut trecând prin atât de multe, și încă sunt aici. Asta este foarte incitant. Iar când a apărut Big Little Lies, sprijinul pe care l-am primit de la alte femei a fost minunat. (Actrițele de vârsta mea) nu dispar pur și simplu, ci chiar avem oportunități și șanse. Mă simt foarte recunoscătoare”, a încheiat actrița.

 

sursa: glamour.ro

foto: imdb.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *