Category: News

Melania Trump (48 ani), prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, soția președintelui Donald Trump (72 ani), este o figură destul de controversată a showbiz-ului american.

Ajunsă în Statele Unite ca model, în 1996, Melania a avut o copilărie și o adolescență marcate de o viață modestă, în Slovenia, acolo unde s-a născut. Datorită carierei de modelling, ea l-a întâlnit în anul 1998, în Statele Unite, pe afaceristul Donald Trump, în timp ce el era încă însurat cu Marla Maples, și a devenit în scurt timp amanta lui. Cei doi s-au logodit în 2004 și s-au căsătorit în 2005, iar un an mai târziu Melania l-a născut pe Barron William Trump, primul ei copil și cel de-al cincilea pentru soțul său.

De-a lungul anilor petrecuți alături de Donald Trump, Melania a devenit o figură foarte controversată atât pentru faptul că s-a afișat cu afaceristul încă de când el era căsătorit, cât și pentru faptul că a acceptat de la el un apartament, chiar în celebrul turn Trump, din New York, într-o perioadă în care relația lor nu era încă oficială.

Mai mult decât atât, conform unei anchete a publicației Washington Post, Melania a devenit cetățean al Statelor Unite prin intermediul unei vize speciale, “Viza Einstein“, rezervată imigranților cu abilități extraordinare, admirate la nivel național și internațional. Sigur că în cazul ei nu a fost vorba de așa ceva, având în vedere că restul persoanelor care au obținut acest tip de viză, de-a lungul timpului, au fost câștigători de Premii Pulitzer, de Oscar sau atleți olimpici.

Odată cu sosirea la Casa Albă, Melania a fost în atenția presei internaționale de mai multe ori, atât pentru petrecerile scumpe care le-a dat, cât și pentru momentele de tensiune dintre ea și președinte. Mulți se așteptau chiar la un divorț între cei doi.

Zilele trecute însă, prima doamnă a Americii a fost din nou în atenția presei, datorită părinților săi, Viktor (74 ani) și Amalija Knavs (73 ani). CNN a anunțat că joi, 9 august 2018, cei doi au devenit cetățeni americani cu acte în regulă, după mai mulți ani petrecuți în Statele Unite cu Carte Verde, o viză de rezidență, dar în plin scandal al imigranților ilegali, în care Donald Trump este implicat.

Conform presei americane, părinții Melaniei vor locui pentru o perioadă, în viitorul apropiat, tot în celebrul turn Trump, în care și Melania a locuit la început, cu toate că ei sunt deja de mai mulți ani în Statele Unite, însă nu și-au achiziționat o casă, considerând în continuare Slovenia ca fiind țara lor.

sursa: unica.ro

foto: dailyexpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *