Category: News

Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat că va susţine două spectacole diferite în timpul rezidenţei sale la Las Vegas, în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, unul fiind extravagant şi celălalt, mai sobru, cu tentă jazz, potrivit eonline.com.

Cântăreaţa calcă pe urmele unor vedete ca Céline Dion, Elton John şi Britney Spears care au susţinut rezidenţe muzicale în capitala americană a jocurilor de noroc.

Lady Gaga va cânta pe scena Park MGM, un imens complex hotelier de pe Las Vegas Strip, nou, construit pe locul fostului Monte Carlo Resort and Casino.

Spectacolul „Lady Gaga Enigma” va fi unul teatral, provocator, ca debutul muzical al artistei, în timp ce „Lady Gaga Jazz and Piano” va fi un show minimalist.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor şase premii Grammy. Artista a câştigat şi un Glob de Aur pentru rolul din serialul „American Horror Story”. Lady Gaga a fost nominalizată în 2016 la Oscaruri, la categoria „cea mai bună coloană sonoră”, cu melodia „Til It Happens To You” din documentarul „The Hunting Ground”.

În septembrie 2017, Lady Gaga şi-a amânat o serie de concerte, din cauza maladiei de care suferă, fibromialgie, care îi provoacă dureri musculo-scheletale.

sursa: mediafax.ro

foto: myspace.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *