Category: News

Brigitte Macron, soţia lui Emmanuel Macron, a fost surprinsă în costum de baie. Imaginea este cea pe care toată lumea o aștepta. La cei 64 de ani, Prima Doamnă a Franței nu a avut nicio reținere să apară în costum de baie alături de soțul ei cu 25 de ani mai tânăr.Advertisement

Spre surprinderea tuturor, Brigitte Macron arată foarte bine în costum de baie, chiar dacă are o vârstă înaintată. Pe corpul Primei Doamne a Franței nu se vede pic de celulită, iar pielea acesteia arată foarte bine și nu este deloc lăsată, așa cum mulți și-ar fi imaginat. Soția lui Emmanuel Macron a purtat un costum de baie întreg, dintr-o singură piesă.

Bucătarul de la Palatul Elysse a fost cel care a dezvăluit ce mănâncă Brigitte Macron, el fiind cel care se ocupă îndeaproape de alimentația cuplului prezidenţial. El a povestit recent că Prima Doamnă a Franței are un regim strict, care s-o ajute să-și păstreze silueta echilibrată, conform declaraţiilor făcute de acesta în presa internaţională.

”Doamna Macron vrea să consume cel puțin 10 fructe și legume pe zi. Așa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite. Chiar și un blanquette de vițel conține până la cinci legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidențiale”, a spus Guillame.

sursa: viva.ro

foto: grazynabialopiotrowicz.pl / viva,ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *