Category: News

Nu e un secret pentru nimeni că soțul tenismenei este și primul dintre suporterii ei cei mai înfocați. Însă mesajul lui Alexis Ohanian pentru Serena Williams postat pe Instagram după finala de la Wimbledon e cu adevărat emoționant.

Admirația lui Alexis Ohanian pentru Serena Williams ca soție, mamă, sportivă și femeie pur și simplu nu cunoaște limite, iar fondatorul Reddit nu se dă în lături de la a-și exprima sentimentele cu fiecare ocazie. Și chiar a avut o astfel de ocazie recent, după ce Serena a jucat iar finala de la Wimbledon.

Încă de la mijlocul celei de-a două săptămâni a competiției susținerea lui Alexis Ohanian pentru Serena Williams s-a văzut atât din prezența sa entuziastă din tribune, cât și de pe social media. “Să meargă până la cutia poștală era o provocare epuizantă și dureroasă pentru această femeie în urmă cu doar nouă luni. Ce se întâmplă acum e cu adevărat remarcabil.”, scria el marțea trecută. Ohanian se referea la complicațiile de care a avut parte Williams după nașterea fiicei lor, Alexis Olympia.

Cu toate că a suferit o intervenție chirurgicală după naștere, în urma căreia și-a revenit cu greu, și cu toate că participa abia la al patrulea turneu după aceste evenimente, și al doilea de mare slam, după Roland Garros, Serena Williams a reușit să ajungă în finala de la Wimbledon, lucru care nu se poate spune despre nici una dintre jucătoarele care ocupă acum primele locuri în clasamentul WTA.

sursa: elle.ro

foto: starmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *