Category: News

Odată ce frenezia nunții regale a început să se mai diminueze, majoritatea fanilor Prințului Harry și a lui Meghan Markle și-a îndreptat acum atenția spre alte lucruri, mai exact dacă cei doi vor avea sau nu copii.

Deși unele lucruri trebuie să rămână între Harry și Meghan, fanii familiei regale nu se dau în lături de la întrebările intruzive. În timpul vizitei oficiale în Dublin de săptămâna aceasta, un fan l-a întrebat direct pe Prințul Harry când plănuiește (cu exactitate) să își întemeieze o familie împreună cu Meghan Markle.

Ducele de Sussex a reușit să evite cu măiestrie întrebarea și a oferit un răspuns destul de neobișnuit, care a părut chiar puțin obraznic.

Elaine Adam-Stewart a povestit pentru publicația People că în timp ce discuta cu Prințul Harry în Dublin, aceasta i-a mărturist că „soțul ei are de asemenea părul roșcat și împreună au cinci copii”, după care l-a întrebat „când va face și el același lucru cu Meghan”. Replica Prințului Harry nu a întârziat să apară – râzând, Harry a spus: „Cinci copii? Prea mulți.”

Vom reține acest indiciu. În vreme ce cinci copii ar fi prea mulți pentru Harry, acesta a declarat la scurt timp după logodna din noiembrie 2017 că își dorește să își întemeieze o familie cu Meghan. „Cred că în cele din urmă, ușor ușor, vom avea o familie în viitorul apropiat”, a spus Harry într-un interviu pentruBBC.

Meghan a mai lăsat și ea de înțeles același lucru. În martie, cu doar câteva săptămâni înainte de nunta regală, cuplul a făcut o vizită în Belfast, Irlanda de Nord, unde s-au întâlnit la un moment dat cu proprietarii soț și soție ai unei companii locale de produse pentru bebeluși.

„Sunt sigură că o să vină momentul când o să avem nevoie de toate acestea.”, a mărturist Meghan în timp ce viziona câteva dintre produse. Până atunci, ne bucurăm că îi avem pe Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Prințul George, care ne oferă destule momente regale simpatice.

sursa: glamour.ro

foto: cbc.ca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *