Category: News

Un lucru este cert – Meghan Markle se descurcă de mine cu fiecare ținută pe care și-o alege pentru ocaziile de tot felul. Cea mai recentă însă, nu este doar elegantă, ci face o trimitere subtilă către un moment semnificativ din viața ei:prima întâlnire cu Prințul Harry!

Meghan Markle și-a făcut prezența sâmbăta trecută la Wimbledon însoțită deKate Middleton pentru a își oferi susținerea față de prietena lor, Serena Williams. La meciul de tenis, Ducesa de Sussex a purtat o cămașă clasică cu dungi albastre și o pereche de pantaloni albi Ralph Lauren.

Aparent, această ținută ar face o trimitere la prima întâlnire pe care a avut-o cu Prințul Harry. În 2016, Meghan se afla printre invitații designer-ului Ralph Lauren la Wimbledon, locul unde prietena ei împreună cu angajata Ralph Lauren și prietena din copilărie a lui Harry, Violet von Westenholz, s-au decis să o trimită la o întâlnire pe nevăzute cu Prințul Harry.
Să fi purtat oare Meghan Markle o ținută Ralph Lauren din dorința de a transmite brand-ului mulțumirile ei? Tot ce se poate. Ar fi cu adevărat emoționant să fi fost acesta motivul. În plus, iată dovada clară că viața te poate duce oriunde, în special când și unde te aștepți mai puțin.

sursa: glamour.com

foto: hellomagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *