Category: News

Cu ocazia nunţii Prinţului Harry cu Meghan Markle se zvonea că fosta actriţă se va machia singură însă, specialiştii i-au fost alături şi au reuşit să-i ofere un look exact cum şi-a dorit– discret, natural şi luminos.

De data aceasta însă, Meghan Markle a refuzat ajutorul make-up artiştilor, în primul său turneu regal alegând să aibă singură grijă de imaginea sa. Aflată în Irlanda, unde a radiat încă din primele secunde în care a aterizat pe aeroportul din Dublin, Ducesa de Sussex a schimbat numeroase ţinute pentru o serie de evenimente, iar machiajul său a arătat impecabil de fiecare dată.

Surprinzător este faptul că acesta a fost realizat în întregime de ea, fără ajutorul unui specialist. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la ceremonia Forţelor Aeriene Regale, notează PureWow.

Daniel Marin, make-up artistul care se ocupă de imaginea lui Meghan şi care a machiat-o şi în ziua nunţii, a afirmat că Ducesa de Sussex nu a avut nevoie de ajutorul său în Irlanda.

„Nu am machiat-o eu, dar s-a descurcat foarte bine singură. Chiar dacă a schimbat mai multe ţinute, machiajul a fost impecabil de fiecare dată”, a declarat Daniel potrivit OK Magazine.

Cu siguranţă experienţa şi apariţiile de pe covorul roşu au ajutat-o să înveţe anumite trucuri, dar mai ales cum să îşi evidenţieze trăsăturile şi care sunt cele mai potrivite tehnici de machiaj pentru ea.

 

sursa: one.ro

foto: hepta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *