Category: News

Așa cum suntem obișnuiți, au avut loc surprize de proporții și în cadrul acestei ediții, ceea ce înseamnă că vor fi foarte mulți oameni fericiți, dar și multe dezamăgiri. Câștigătoarea anterioară Tatiana Maslany a revenit în sezonul final al “Orphan Black”, iar Ted Danson și Maya Rudolph au obținut o nominalizare pentru serialul “The Good Place”.

Anthony Bourdain și emisiunea pe care a găzduit-o pe CNN au fost onorați, cu numeroase nominalizări, la doar o lună după moartea sa. Boudrain care a încetat din viață pe 8 iunie, are două nominalizări, în timp ce serialul său, „Parts Unknown”, a câștigat șase nominalizări în ansamblu. Extensia digitală a serialului, „Explore Parts Unknown”, a obținut o nominalizare.

Bourdain este nominalizat la categoria seriale informaționale remarcabile sau în categoria specială, în calitate de gazdă și producător executiv al programului. De asemenea, el a câștigat o nominalizare individuală pentru scrierea remarcabilă pentru un program nonfiction. În plus, „Parts Unknown” a fost nominalizată pentru mixaj sonor, editare de sunet și imagine și cinematografie.

Nominalizarea actriței Sandra Oh pentru rolul din Killing Eve a fost o surpriză deoarece este prima actriță de origine asiatică nominalizată la premiul pentru Cea mai bună actriță într-un serial dramă. Serialul a fost preluat pentru un al doilea sezon înainte să fie difuzat primul.

În luna mai, Oh a spus pentru ELLE.com că lipsa rolurilor mari pentru actrițele de origine americano-asiatică a fost „o dezamăgire pe care o simt pentru comunitatea mea”.

sursa: elle.ro

foto: hollywoodreporter.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *