Category: News

Kate Middleton a participat ieri alături de Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle la cea de-a 100-a aniversare a Royal Air Force, iar apariția ei a fost una surprinzătoare.

Ducesa de Cambridge încă se află în concediu de maternitate (ea a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie), însă potrivit The Mirror, există un motiv important pentru care ea a decis să participe, la doar o zi după botezul Prințului Louis.

Royal Air Force are o însemnătate aparte pentru Kate, deoarece în 2015 ea a fost numită Comandant de Onoare al Forțelor Aeriene Regale, ocupând astfel locul Prințului Philip. Ea a primit atunci faimoasa broșă cu diamant Dacre pe care a purtat-o la eveniment. Kate a ales pentru eveniment tot o creație Alexander McQueen și o pălărie Sean Barrett.

Această broșă pe care a primit-o Kate era dăruită femeilor cu poziții importante în forțele aeriene, însă din acel an s-a decis ca femeile să primească aceeași distincție precum bărbații, o sabie.

Evenimentul este important și pentru restul membrilor familiei regale. Prințul William și Prințul Charles au fost piloți, în timp ce Prințul Harry a servit armata timp de 10 ani.

O altă apariție surprinzătoare a fost cea a Reginei Elisabeta a II-a, ea lipsind cu o zi înainte de la botezul Prințului Louis.

sursa: elle.ro

foto: elle.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *