Category: News

Deși fanii îndrăgitului serial Game of Thrones trebuie să aștepte până în 2019 pentru a afla cum o să se termine povestea, câteva persoane mai norocoase deja știu cine o să ajungă pe Tronul de Fier- de exemplu, actorii și echipa din spatele camerelor de filmat.

Maisie Williams, actrița care o interpretează pe Arya Stark, mezina familiei, a distribuit o poză pe contul ei de Instagram din ultima ei zi pe platourile de filmare, și se pare că le-a oferit fanilor un indiciu despre cum s-ar putea sfârși serialul.

În fotografie putem vedea încălțămintea foarte modernă ai actriței, acoperită de sânge, Maisie aflându-se într-un lift. Aceasta a scris la descrierea pozei: „La revedere Belfast. La revedere Arya. La revedere Game of Thrones. Ce mult m-am distrat. La cât mai multe aventuri de acum încolo.”

Nimic prea entuziasmant aici, nu-i așa? Doar o actriță tânără spunând la revedere show-ului și personajului, alături de care a crescut.
Greșit! Actrița a folosit și hashtag-uri care au dat idei fanilor. După descriere, Maisie a adăugat: „#lastwomanstanding #barely #immasleepforthenextfouryears #justkiddingidontsleep.”

Hashtag-ul care a atras atenția fanior, a fost, desigur, primul #lastwomanstanding.

sursa: elle.ro

foto: vip.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *