Category: News

Cu siguranţă cunoaşteţi expresia “Big hair, don’t care”. Ei bine, este sezonul în care casele de modă îşi prezintă noile colecţii, iar cu această ocazie, nu ne putem aştepta la altceva decât la cele mai bizare şi excentrice coafuri şi machiaje.  Cea mai recentă prezentare de modă a brandului Valentino a continuat să ne surprindă cu piesa de rezistenţă  care a dominat podiumul– Kaia Gerber şi coafura sa ultravoluminoasă.

La Săptămâna modei de la Paris, casa de modă Valentino a prezentat noua colecţie de toamnă/iarnă 2018-2019. Defilarea a avut loc la hotelul Salomon de Rothschild, unde au fost prezente numeroase celebrităţi de la Hollywood şi supermodele printre care s-au numărat şi Tracee Ellis Ross, Nicky Hilton şi Natalia Vodianova.

Noua colecţie a adus un plus de culoare de la smarald intes şi cărămiziu, până la mov intens într-o paletă variată de nuanţe. Nu doar elementele brodate şi paietele care au oferit un aer spectaculos au reuşit să capteze atenţia în totalitate, ci  coafurile extravagante şi machiajul exagerat.

Kaia Gerber a avut unul dintre cele mai sofisticate apariţii pe podium. Fiica supermodelului Cindy Crawford a purtat o rochie în nuanţă lila, iar coafura voluminoasă a fost una de impact, în spatele căreia stau ore bune de muncă şi creaţie. Fără cuvinte.

sursa: one.ro
foto: hepta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *