Category: News

Celebra Penélope Cruz a devenit noul ambasador al Casei Chanel. Ea va fi imaginea campaniei de promovare a colecției Cruise 2018/19, care va fi realizată și fotografiată chiar de Karl Lagerfeld.

Penélope Cruz a fost nominalizată de trei ori la Premiile Oscar și a câștigat prestigioasa statuetă în 2009, pentru rolul său din „Vicky Cristina Barcelona”, devenind astfel prima actriță de origine spaniolă care a câștigat la această categorie.

Cariera actriței Penélope Cruz a început în 1992 cu rolurile din „Jamón Jamón”, regizat de Bigas Luna și „Belle Époque” al regizorului Fernando Trueba. De-a lungul carierei, ea a lucrat cu regizori mari precum Stephen Frears, Alejandro Amenábar, Rob Marshall, Sergio Castellito, Woody Allen, Asghar
Farhadi și în special cu Pedro Almodóvar, fiind una dintre actrițele favorite ale acestuia.

A câștigat 3 Premii Goya (în 1997, 2007 și 2009), Premiul pentru Cea mai Bună Actriță în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, un premiul Bafta, iar în acest an a primit distincția pentru întreaga carieră -Tthe Lifetime Achievement Award – de la Académie des César.

Povestea de dragoste dintre Penélope Cruz și casa Chanel a început în 1999, atunci când actrița a participat la prima prezentare Chanel. De atunci, Cruz a purtat în numeroase ocazii creații Chanel, inclusiv la marile evenimente din lumea cinematografică.

sursa: elle.ro

foto: chanel-news.chanel.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *