Category: News

Bjork este una dintre acele artiste pentru care imaginea este la fel de semnificativă ca și muzica – de aceea, este cu atât mai important că ea a purtat pe scenă o rochie Foraeva, imaginată de Lana Dumitru și Vlad Tenu.

Bjork a concertat aseară, în cadru Eden Project, în Cornwall, purtând o rochie Foraeva. Aceasta a fost una dintre cele două apariții ale artistei pe scena din Marea Britanie din vara aceasta. Bjork este cunoscută pentru calitatea experimentală a muzicii sale, ce înglobează fără efort genuri diverse, de la pop la trip hop sau muzică clasică, și are o carieră care se întinde pe aproape 40 de ani, timp în care a fost celebrată drept o artistă autentică și curajoasă.
Și alegerile vestimentare ale artistei sunt aproape la fel de cunoscute și dezbătute ca și muzica ei – în cazul în care ați uitat rochia ei în formă de lebădă, realizată de designerul macedonean Marian Pejoski la Oscarurile din 2001, poate ar fi cazul să vi-o amintiți.

Tocmai de aceea este o surpriză plăcută faptul că Bjork a ales pentru concertul de pe 7 iulie o rochie semnată de Lana Dumitru și Vlad Tenu, sub proiectul Foraeva. “Duo-ul de designeri vizionari format din Lana și Vlad reinterpretează tradiția pentru următoarea eră spațială, cu o rochie hibrid în care arta întâlnește tehnologia. Viitorul modei este transparent precum cristalul”, este descrierea de pe site-ul dedicat proiectului Foraeva.

foto: elle.ro

Continuarea pe elle.ro

foto: stoaneyroads.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *