Category: News

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se va întâlni pentru prima dată cu Donald Trump. Președintele Statelor Unite ale Americii va avea o vizită oficială în Anglia luna viitoare.

Ambasadorul Statelor Unite în Marea Britanie a anunțat ieri că Donald Trump se va întâlni luna viitoare cu monarhul în vârstă de 92 de ani. Vizita lui Trump în Marea Britanie este programată pentru 13 iulie, dar alte detalii despre călătorie urmează să fie puse la punct în perioada următoare. „Să o întâlnească pe Majestatea Sa este cel mai important lucru, pentru că ea se află în capul statului, iar de acolo mai departe, Președintele va face ce dorește“, a spus ambasadorul.

Aceasta va fi prima vizită oficială a lui Donald Trump în Marea Britanie de când a fost ales Președintele Statelor Unite. Nu se știe încă dacă soția lui, Melania îl va însoți în vizita în Anglia, însă ea a cunoscut deja un membru al familiei regale britanice. Prima Doamnă a Statelor Unite l-a cunoscut pe Prințul Harry în urmă cu un an, cu ocazia Jocurilor Invictus de la Toronto.

sursa: glamour.com

foto: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *