Category: News

Avem toate informațiile! Prince William și Kate Middleton au anunțat când va fi botezat Prințul Louis și unde va avea loc creștinarea micuțului.

Palatul Kensington a confirmat ieri vestea pe care o așteptam de ceva vreme. Prințul Louis va fi botezat pe 9 iulie la Capela Regală de pe domeniul Palatului St. James din Londra. Micuțul va fi creștinat de Arhiepiscopul de Canterbury, cel care i-a botezat și pe frații mai mari ai Prințului Louis, George și Charlotte. De asemenea, Arhiepiscopul de Canterbury i-a cununat și pe Prințul Harry și pe Meghan Markle luna trecută.

Botezul Prințului George a avut loc tot la Capela Regală de la Palatul St. James, în schimb, prințesa Charlotte a fost creștinată la Biserica Palatului St. James de pe domeniul reginei din Norfolk.

Nu au fost făcute publice alte detalii legate de creștinarea Prințului Louis, dar abia așteptăm să vedem fotografiile oficiale ale familiei, care vor fi făcute publice imediat după botez.

Mai mult ca sigur, în ziua botezului, Prințul Louis va purta tradiționala ținută pe care și frații săi mai mari au purtat-o la botezurile lor – o replică a unei rochițe istorice de botez purtată pentru prima dată de fiica Reginei Victoria la botezul din 1841. Rochița a fost refăcută de echipa de croitori ai Palatului Buckingham în 2008.

sursa: glamour.ro

foto: vanityfair.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *