Category: News

Prima Doamnă a Statelor Unite a fost criticată pentru alegerea ei vestimentară de ieri. Melania Trump a purtat o jacheta pe care scria „Chiar nu îmi pasă, ție?“ în timpul unei vizite la un adăpost pentru copiii de imigranți din Texas.

Statele Unite ale Americii se confruntă cu o problemă gravă: mii de copii au fost despărțiți de părinți atunci când încercau să treacă granița în America. Părinții sunt închiși sub acuzația că au încercat să treacă ilegal frontiera și așteaptă să fie deportați, iar copii le sunt luați de lângă ei și duși în centre de detenție și ținuți în celule.

Politica „toleranță zero“ a fost introdusă în aprilie, iar Președintele Donald Trump nu are nicio dorință de a renunța la ea, afirmând că aceasta este singura opţiune posibilă într-o luptă eficientă împotriva imigraţiei clandestine.

Melania Trump a vizitat ieri un adăpost din Texas pentru copiii de imigranți, sustinand că dorește să contribuie la reunirea copiilor cu părinții lor. Însă Prima Doamnă a fost aspru criticată pentru alegerea ei vestimentară în vizita de ieri.

Când și-a făcut apariția pentru a urca în avionul care o ducea în Texas, Melania avea pe ea o jachetă Zara, pe spatele căreia scria „Chiar nu îmi pasă, ție?“. Se pare că Prima Doamnă și-a schimbat haina înainte de vizita la adăpostul Upbring New Hope Children’s Shelter, unde s-a întâlnit cu copii care au fost despărțiți de părinții lor la granița SUA-Mexic. Melania a purtat din nou jacheta și la întoarcerea la Casa Albă și a refuzat să vorbească cu reporterii.

Purtătoarea ei de cuvânt, Stephanie Grisham, a declarat că „nu există niciun mesaj ascuns“ în alegerea acestei jachete și a criticat presa pentru că se concentrează pe vestimentația Melaniei în locul vizitei în sine.

Și Președintele Donald Trump a comentat pe Twitter acuzele aduse soției sale: „Mesajul <<Chiar nu îmi pasă, ție?>> de pe spatele jachetei purtate de Melania se referă la presa care dă știri false. Melania s-a convins cât de mincinoși sunt și nu îi mai pasă“, a scris Trump pe Twitter.

sursa: glamour.ro

foto: time.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *