Category: News

Cântăreaţa americană Janet Jackson a vorbit despre „intensa” sa bătălie cu depresia, ale cărei cauze ar fi un complex de inferioritate pe care l-a avut din copilărie, precum şi rasismul şi sexismul cu care s-a confruntat de-a lungul vieţii, într-un articol publicat în revista Essence.

În acelaşi articol, cântăreaţa în vârstă de 52 de ani a vorbit despre bucuria pe care a cunoscut-o după ce a născut primul ei copil, anul trecut.

Însă, pe când avea 30 de ani, a trecut printr-o perioadă dificilă. „Lupta era intensă. Puteam să analizez la nesfârşit sursa depresiei mele”, potrivit articolului publicat de revista dedicată femeilor afro-americane Essence.

„O imagine de sine proastă, care ar fi putut izvorî dintr-un sentiment de inferioritate din copilărie. Ar putea fi legată de eşecul de a atinge standarde imposibile. Şi, bineînţeles, problemele legate de rasism şi sexism din societate”, a scris aceasta.

„Luate împreună, depresia este o boală persistentă şi înfricoşătoare. Din fericire, mi-am găsit calea”, a mai scris artista.

sursa: mediafax.ro.

(Foto: foxnews.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *