Category: News

Într-o ieşire nervoasă pe Twitter, Trump l-a numit pe De Niro „un individ cu un coeficient de inteligenţă foarte scăzut”, sugerând că acesta „a primit prea mulţi pumni în cap de la boxeri profesonişti”, referindu-se probabil la filmul-cult „Raging Bull” (1980), în care actorul l-a interpretat pe boxerul Jake LaMotta.

„L-am urmărit aseară şi cred că a fost lovit în cap. Nu vede că economia se află în cea mai prosperă perioada a sa, că angajările ating cote record şi multe companii revin în ţară. Trezeşte-te, Punchy!”, a scris Trump despre De Niro.

La rândul său, Robert De Niro l-a jignit pe preşedintele american în timpul galei Tony Awards: „O să spun un singur lucru: Du-te dracului, Trump!”

Actorul în vârstă de 74 de ani a ridicat pumnii în aer ameninţător şi a primit aplauze din partea publicului. „Nu mai spun „Jos Trump!”. Spun direct „Du-te dracului, Trump! 

Discursul lui De Niro survine după o altă intervenţie a actorului, de data aceasta la Toronto, în care veteranul filmelor şi-a cerut scuze pentru Trump, dar nu „lui Trump”.

„Vreau să vă cer scuze pentru comportamentul prostesc al preşedintelui meu. Este o RUŞINE. Îmi cer scuze faţă de Justin Trudeau (premierul Canadei) şi alţi oameni prezenţi la summitul G7. Este DEZGUSTĂTOR”, a declarat Robert De Niro, dublu premiat cu Oscar (Cel mai bun actor în rol secundar – 1975, „Naşul 2” (1974) şi Cel mai bun actor în rol principal – 1981, „Taurul Furios” (1980).

sursa: gandul.info

foto: tmz.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *