Category: News

Astăzi va debuta ediţia cu numărul 21 a Campionatului Mondial, cu ocazia meciului dintre Rusia şi Arabia Saudită. Meciul de deschidere al competiţiei care se va încheia peste o lună se va disputa de la ora 18.00, scrie mediafax.ro.

32 de echipe, inclusiv cea a ţării gazdă, au un singur obiectiv la primul turneu final de campionat mondial care are loc în Europa de Est şi anume să obţină trofeul competiţiei. În premieră pentru un Campionat Mondial, ediţia 2018 vine şi cu o noutate tehnologică: arbitrajul video, testat deja în mai multe competiţii importante.

La ora 17:30, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în prezenţa a 80.000 de microbişti şi invitaţi, va începe Ceremonia de Deschidere a Turneului Final al Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

La această ceremonie de deschidere vor participa peste 500 de artişti, gimnaşti şi dansatori. Într-o postare pe Twitter, cântăreţul britanic Robbie Williams a confirmat că va interpreta imnul competiţiei alături de soprana Aida Garifullina.

Timp de o lună, microbiştii vor avea posibilitatea de a urmări 64 de meciuri la capătul cărora va fi desemnată cea de-a 21-a campioană a lumii. Ultima ediţie de Campionat Mondial a avut loc în Brazilia, în 2014, când a fost câştigată de Germania, scor 1-0 contra Argentinei.

(Foto: dailytimes.com.pk)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *