Category: News

Chelsy Davy, fosta iubită a Prinţului Harry, cu care acesta a avut o relaţie tumultoasă, din 2004 până în 2010, s-a numărat printre invitaţii la nunta cu actriţa Meghan Markle, scrie gandul.info.

Chelsy Davy, fiica unui om de afaceri înstărit din Zimbabwe, care deţine 1.200 kmp de pământ,  l-a cunoscut pe Prinţul Harry în 2004, la Stowe School,cei doi fiind implicaţi într-o relaţie presărată cu dese certuri şi împăcări, până în mai 2010, când Davy a anunţat oficial pe Facebook despărţirea de Harry. Deşi un an mai târziu au existat zvonuri cu privire la o nouă împăcare, Prinţul Harry a dezminţit acest lucru, afirmând că este „100% singur”.

După ce povestea lor de iubire s-a terminat cei doi ar fi rămas în relaţii bune, ceea ce explică prezenţa fostei iubite printre invitaţii de la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle. Interesant este că deşi Davy este cea care a pus punct relaţiei, iar când a sosit la nuntă era toată un zâmbet, reacţiile  din timpul ceremoniei nu au trecut neobservate de internauţi, care au remarcat, la unison, multă tristeţe pe faţa fostei iubite.

(Foto: gettyimages, gandul.info)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *