Category: News

Actorul american Jake Gyllenhaal va fi maleficul Mysterio în viitorul film ‘Spider-Man: Homecoming’, relatează online publicaţia The Hollywood Reporter, citată marţi de EFE.

Personajul Mysterio, creat de Stan Lee şi Steve Ditko în 1964, este un expert în efecte speciale care se foloseşte de măiestria sa creând iluzii optice şi tactice pentru a-şi pune la cale fărădelegile şi a-l înfrunta pe Omul Păianjen.

Tom Holland, care şi-a făcut apariţia ca Spider-Man în ‘Captain America: Civil War’, a jucat acest personaj şi în ‘Spider-Man: Homecoming’ şi ‘Avengers: Infinity War’.

Jon Watts, care a regizat ‘Spider-Man: Homecoming’, va fi din nou realizatorul acestui sequel care îi are ca scenarişti pe Chris McKenna şi Erik Sommers.

Nu este prima dată când Jake Gyllenhaal cochetează cu universul ‘Spider-Man.

Când Toby Maguire (personajul Spider-Man original din filmele lui Sam Raimi) s-a accidentat la spate în timpul filmărilor la ‘Seabiscuit’, între cele două lungmetraje ‘Spider-Man’ (2002) şi ‘Spider-Man 2’ (2004), echipa de filmare l-a avut în vedere pe Jake Gyllenhaal pentru a-l înlocui.

Însă Toby Maguire s-a recuperat la timp.

Noul sequel, ‘Spider-Man: Homecoming’, va ajunge pe marile ecrane în iulie 2019.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *