Category: News
Tribunalul Federal elveţian a fost de acord să ofere sprijin autorităţilor franceze în ancheta care o are în vizor pe Monica Bellucci (53 de ani).
Frumoasa Monica Bellucci e acuzată de evaziune fiscală şi spălare de bani în Elveţia şi Luxemburg. Bellucci şi-a declarat rezidenţa fiscală în Londra, dar Fiscul francez nu a fost de acord pentru că la vremea respectivă era încă măritată cu Vincent Cassell.
Încă de atunci, Fiscul bănuia că actriţa, care are o avere estimată la 45 de milioane de dolari, îşi deschisese un cont secret în Elveţia. O investigaţie iniţiată inclusiv de Fiscul elveţian a descoperit că până în 2014 actriţa, care avea mai multe conturi deschise pe diferite nume, desfăşura activităţi financiare în paradisul fiscal din Insulele Virgine Britanice.
„Clienta mea s-a născut în Italia şi şi-a ales ca rezidenţă fiscală Regatul Unit. Nu e cetăţean francez care îşi ascunde banii în Elveţia”, a explicat avocatul. În acelaşi dosar, ea e acuzată că ar fi „spălat” 2 milioane de euro în băncile din Luxemburg, folosind o companie de imobiliare fictivă, pe nume Aqua, la care era acţionară împreună cu Vincent Cassell.
sursa: one.ro
foto: variety.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *