Category: News

Supercar-ul care în mod normal costă 175.000 de euro a fost binecuvântat şi poartă semnătura Suveranului Pontif. Recent, Huracan-ul a fost vândut cu aproape 700.000 de euro, scrie dailymail.co.uk, conform gandul.info.

Toţi banii obţinuţi din vânzarea bolidului vor fi direcţionaţi către mai multe cauze umanitare. Oraşul irakian Nineveh, care a fost devastat de ISIS, va primi 487.000 de euro, care vor fi investiţi în readucerea creşinilor la casele lor.

Restul de peste 200.000 de euro vor ajunge la alte două cauze umanitare, una care oferă susţinere pentru victimele traficului de persoane şi alta care furnizează ajutor medical în Africa.

Exemplarul de Lamborghini Huracan a fost vopsit în culoarea alb Monocerus, cu dungi aurii Giallo Tiberino, fiind un omagiu adus steagului Vaticanului.

Supercar-ul are jante din aliaj de 20 de inci şi scaune din piele, iar Papa Francisc a oferit un autograf pe capotă. Motorul bolidului este unul V10 de 5.2 litri, amplasat în spate, care generează 570 cai-putere. Astfel, supercar-ul italian ajunge de la 0-100 km/h în 3,4 secunde, având viteza maximă de 318 km/h. Nu este pentru prima oară când Papa Francisc vinde un vehicul primit ca donaţie. În 2013, acesta a renunţat la o motocicletă Harley Davidson, care costă peste 10.000 de euro.

Un an mai târziu, motocicleta a fost binecuvântată şi Papa Francisc a semnat pe caroseria ei, fiind vândută cu 272.000 de euro.

(Foto: knowyourmeme.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *