Category: News

Cunoscută pentru performanţele sale sportive, pentru care a obţinut 3 recorduri mondiale, dar şi pentru faptul că nu se încadrează în niciun tipar al vârstei, Elena Pagu îşi demonstrează energia şi vivacitatea încă o dată, explorând un teren nou, cel din online.

Cunoscuta atletă în vârstă de 92 de ani are de azi vlog, iar mesajul său este unul cât se poate de pozitiv.„Inima nu face riduri” este numele proiectului din online lansat de azi de Elena, vlog prin care aceasta vrea să arate tuturor că vârsta este doar un număr şi dincolo de el se ascund multe comori. Susţinătoare a unui stil de viaţă activ, promotoare a sportului la orice vârstă şi a atitudinii optimiste, Elena Pagu are de gând să arate prin intermediul vlogului său cum să fim din nou tineri.

În primul episod al vlogului său, Elena Pagu l-a scos pe Matei Dima aka BRomania în parc, pentru a-i arăta cum decurge o sesiune obişnuită de antrenament a atletei.

Zilele acestea Elena Pagu se pregăteşte pentru participarea la Campionatele Europene de şosea pentru veterani, care au loc între 18 şi 20 mai, la Alicante, în Spania. Concursul se va desfăşura pe şosea şi va avea două probe competitive: 10 km şi semimaraton, dar şi probe de ştafetă sau marş.

 

sursa: one.ro

foto: www.radardemedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *