Category: News

Bella Hadid a prins curaj şi a început să zâmbească tot mai mult, atât pe covorul roşu, cât şi în viaţa de zi cu zi. Dacă până acum modelul în vârstă de 21 de ani ne-a obişnuit să pozeze fără să schiţeze niciun zâmbet, Bella a decis să zâmbească mai mult. Şi chiar îi iese.

În urmă cu un an, faimosul model mărturisea că se simte inconfortabil când zâmbeşte în faţa aparatului.

”Mă simt inconfortabil, uneori, să zâmbesc în faţa aparatului foto. Mi-a luat ceva timp să-mi înţeleg faţa, abia anul ăsta am făcut progrese”, a declarat Bella, potrivit The Guardian..

Însă, acum susţine că principalul motiv pentru care a decis să facă această schimbare este pentru se simte fericită cu viaţa pe care o are, mai ales după lupta pe care a dus-o cu boala Lyme.

 „Niciodată nu mi-a plăcut zâmbetul meu. Toată viaţa mea am considerat că am un zâmbet strâmb. Când am început cariera de model, totul era atât de intens şi nu puteam zâmbi. Nici nu voiam, iar asta mi-a intrat în reflex. Nu mă simţeam bine şi nici nu-mi plăcea zâmbetul meu. Pentru câţiva ani m-am îmbolnăvit şi pot spune că m-am pierdut odată cu asta”, a povestit Bella, potrivit Female First.

Sora mai mică a lui Gigi Hadid a povestit că şi-ar fi dorit să fie ea însăşi încă de la începutul carierei de model şi să nu-i fie teamă să-şi ascundă zâmbetul.

“Mi-aş fi dorit ca cineva să-mi fi spus să fiu eu. În urmă cu trei ani, când mi-am început cariera de model, cred că am încercat să mă modelez”, a mărturisit modelul.

 

sursa: one.ro

foto: people.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *