Category: News

Ramona Nerra, semifinalista “Vocea Romaniei” 2016,  Dr. Mako si Mnday si au lansat single-ul si clipul “Sorry (for you)”. Muzica si versurile sunt scrise de catre cei trei artisti, iar videoclipul este regizat de catre Dima Makrinic.

“Pentru mine regasirea muzicala alaturi de Ramona a fost un prilej de mare bucurie. Distanta dintre noi, pentru ca ea traieste in prezent in Germania, nu a fost deloc un impediment. Am facut un soi de ping pong muzical pe net, eu cu productia, ea cu vocea. Asa a iesit piesa «Sorry (for you)»”, declara Dr. Mako.

”Sunt foarte bucuroasa si mandra de reluarea colaborarii noastre muzicale, dupa atatia ani in care fiecare dintre noi s-a dezvoltat artistic. Am revenit cu o melodie frumoasa care are un mesaj puternic: uita-te inainte pentru ca asta e directia in care te indrepti. O piesa, care in ciuda povestii, poarta un mesaj pozitiv si un ritm care te duce cu gandul la vara”, adauga Ramona Nerra.

Dr. Mako, compozitor si producator, a dedicat ultimii ani productiei muzicii pop si dance. Pana in prezent, artistul a colaborat cu Oana Radu pentru piese precum “Tu” (feat. Eli), “Ea a fost prima” ( ft. Pacha Man) , “Dragostea-i nebuna”, “Stai” ( ft. Doddy), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, dar si numeroase reactii pozitive in mediul online. Cel mai recent single semnat Dr. Mako a fost lansat in aprilie 2017 alaturi de Alice S, sub forma unui video-lyric si se numeste “My Kiss”.

Sursa: Cat Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *