Category: News

Vinerea aceasta, când aniversăm 21 de ani de Radio Sud, nu dăm de băut (alcool), dar vă oferim vouă, ascultătorilor noştri, cadouri speciale. În studioul Radio Sud va fi o mega-petrecere, cu distracţie, voie bună, invitaţi de marcă, sesiuni live şi multe surprize.

Va ploua cu premii în ediţiile speciale de News&Coffee şi Siesta (vor fi „averse” din oră în oră!), dar vă spunem de acum doar două dintre ele: două mingi de fotbal, semnate de jucătorii Universităţii Craiova!

Pentru a câştiga unul dintre aceste veritabile trofee, iubitorii Ştiinţei, dar nu numai ei, trebuie să se înscrie la concurs pe site-ul Radio Sud, completând formularul de contact şi lăsând un mesaj pentru echipa Radio Sud. Nu ne supărăm deloc dacă ne transmiteţi urări de bine şi nici dacă ne spuneţi ce aţi vrea să (mai) ascultaţi la Radio Sud.

Vineri, la News&Coffee şi Siesta, vom organiza două trageri la sorţi – câte una pentru fiecare minge -, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în direct.

Pregătiţi-vă de petrecere vineri, la 21 de ani de Radio Sud!

2 thoughts on “Surprize şi premii săptămâna aceasta la Radio Sud!

  1. Va doresc viata lunga Dumneavoastra ,colaboratorilor si ascultatorilor acestui minunat post de radio oltenesc,emisiuni cel putin la fel de frumoase si interesante cu noutati si informatii diverse pentru numarul tot mai mare de ascultatori. Felicitari pentru activitatea de pana acum si succes pentru viitor. La multi ani frumosi tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *