Category: News

Jennifer Aniston, Cameron Diaz şi Benji Madden, Demi Moore, Kate Hudson şi Steven Spielberg s-au numărat printre vedetele de prim rang care au participat la petrecerea de logodnă a cuplului format din actriţa Gwyneth Paltrow şi producătorul TV Brad Falchuk, organizată la Teatrul din Los Angeles, informează Mediafax.ro.

La petrecere, care a avut loc sâmbătă seară, au mai participat, printre alţii, realizatorul TV James Corden şi actriţele Liv Tyler, Reese Witherspoon şi Julia Roberts, soţul acesteia, Danny Moder, precum şi mama lui Paltrow, actriţa Blythe Danner, potrivit postului E! News.

Au existat speculaţii că această petrecere ar fi, de fapt, nunta celor doi. Publicaţia People a scris că este vorba despre o petrecere de logodnă.

Blythe Danner a fost fotografiată ieşind din clădirea teatrului cărând o rochie pe a cărei husă era inscripţionat logoul creatoarei de ţinute de mirese Monique Lhuillier.

Totuşi, la petrecere, Paltrow a purtat o rochie lungă de culoare maronie, iar Falchuk, un smoching alb şi pantaloni negri.

La începutul lunii ianuarie, actriţa americană Gwyneth Paltrow, în vârstă de 45 de ani, a anunţat că s-a logodit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk, în vârstă de 46 de ani, cu care are o relaţie de trei ani. Informaţia a fost făcută publică într-un interviu pentru revista de lifestyle a actriţei, Goop, iar Paltrow şi Falchuk au pozat îmbrăţişaţi pentru coperta publicaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *