Category: News

Cel de-al 6-lea film din seria „Terminator” îl va avea protagonist pe actorul latino Gabriel Luna, informează Agerpres. În urmă cu câteva zile se anunţa că actorul mexican Diego Boneta va face parte din acest proiect în care vor fi prezenţi şi celebrii actori ai acestei francize Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton.

Gabriel Luna, în vârstă de 35 de ani, născut în Texas şi de origine mexicană, este cunoscut pentru personajul Robbie Reyes/Ghost Rider din seria Marvel „Agents of Shield”, dar şi pentru apariţia sa în serialul „Matador”. Alături de el, actriţa columbiană Natalia Reyes va juca un rol important în noul film din seria „Terminator”.

Tim Miller, cel care a regizat „Deadpool” (2016), va prelua frâiele acestui nou film din seria ”Terminator”, care încă nu are titlu şi din a cărui distribuţie mai face parte şi actorul Mackenzie Davis.

Viitorul film va fi produs de James Cameron, care se va implica pentru prima dată în realizarea acestui proiect după ”Terminator 2: Judgment Day”, lansat în 1991. Nu se cunosc multe detalii despre intriga viitorului film despre care se ştie doar că Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton îşi vor relua celebrele personaje Terminator şi respectiv Sarah Connor.

Premiera noului episod al cunoscutei saga de science-fiction este prevăzut pentru 22 noiembrie 2019.

Sursa: www.agerpres.ro

(Foto: deadline.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *