Category: News

Actorul american Dwayne Johnson şi cel mai recent film în care joacă, „Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle”, au fost marii câştigători la gala Kids’ Choice Awards 2018, care a avut loc sâmbătă seară, în Inglewood, California, informeaza Mediafax.

Organizată de postul de televiziune Nickelodeon, gala, care a fost prezentată de starul World Wrestling Entertainment (WWE) John Cena, celebrează artiştii preferaţi din filme, muzică, televiziune şi social media ai copiilor.

Anul acesta, Dwayne Johnson a primit premiul pentru actorul favorit, în timp ce comedia „Jumanji: Welcome to the Jungle” a fost desemnată filmul preferat.

În noul film „Jumanji: Aventură în junglă”, jocul se schimbă, întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al acestuia şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare. Din distribuţie fac parte şi Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan.

Foto: jumanjimovie.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *