Category: News

Un hipermarket din Marea Britanie s-a gândit să vină în ajutorul celor care vor să fie pregătiţi în eventualitatea în care vine apocalipsa. Conducerea lanţului de magazine a pus la vânzare un kit de supravieţuire în valoare de aproape 6.000 de dolari care include mâncare pentru aproape un an pentru o familie. Pentru cei cărora preţul li se pare foarte mare au scos şi varianta pentru salvarea unei singure persoană, la preţul de o mie de dolari.

Kitul de supravieţuire asigură 36.000 de porţii de mâncare cu termen de valabilitate foarte mare, unele chiar şi de 25 de ani, potrivit cotidianului Independent. Pachetul este gândit în aşa fel încât să asigure tot ce are nevoie organismul, în conformitate cu cerinţele medicilor nutriţionişti: cereale, fructe, legume, proteine, lactate. Fiecare beneficiar va avea la dispoziţie mâncare „în valoare” de 2.000 de calorii pe zi, fără să se plictisească. Varietatea de mâncare va asigura adevărate festinuri, chiar şi în cazul unei apocalipse, spun cei care au pus la punct acest kit de

Kitul se va livra în condiţii de maximă discreţie, astfel încât cei care îl comandă nu se vor trezi cu musafiri nepoftiţi în cazul în care apare vreun cataclism.

Sursa: gustarte.ro

(Foto: costco.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *