Category: News

Michelle Obama îşi va publica anul acesta memoriile. Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii va lansa pe 13 noiembrie acest volum, care va fi tradus în 24 de limbi străine, informează Mediafax. În cartea intitulată „Becoming” (în traducere „Să devii”), Michelle Obama vorbeşte despre copilăria şi tinereţea sa şi despre drumul pe care l-a parcurs până în acest moment. „Povestesc despre modul în care o fetiţă din sudul oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă să îi atragă pe alţii de partea sa”, a explicat Michelle Obama. „Să scriu «Becoming» a fost o aventură personală unică. Redactarea acestei cărţi mi-a permis, în premieră, să îmi aloc timp pentru a rememora, sincer, parcursul pentru «cel mai puţin neaşteptat lucru»”, a mai spus fosta primă doamnă, care şi-a petrecut opt ani la Casa Albă. În SUA, versiunea tipărită a volumului va avea preţul de 32,50 de dolari, iar cea digitală, 14,99 de dolari.

Nu există în acest moment nici o informaţie despre un volum de memorii al lui Barack Obama, care deja a publicat două cărţi, „Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance” (1995) şi „The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream” (2006), vândute fiecare în peste trei milioane de exemplare doar în SUA.

Michelle LaVaughn Robinson Obama este de profesie avocat şi a fost prima doamnă a SUA în perioada 2009 – 2017. Este căsătorită cu cel care a fost cel de-al 44-lea preşedinte al SUA, Barack Obama, din 1992, şi a fost prima primă doamnă afro-americană a SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *